Home » 2018

En deel 4 is bekend

 

8&9 juni 2018

 

Zoals gebruikelijk beginnen we de vrijdag met 2 bands en deejays van de SKAAPVUITEN.
De zaterdag zal beginnen rond 16.00 uur en we presenteren tot middernacht 5 bands aan u en daar tussendoor natuurlijk deejays.
U mag begin juli de eerste namen verwachten die hun opwachting gaan maken.
7 BANDS VERDEELT OVER 2 DAGEN VOOR HET BEDRAG VAN SLECHTS 10 EURO


vrijdag 8 juni
20.00 uur Boogbroeders
21.30 uur Bababoom
23.00 uur Papaformigas

tussen de bands en na afloop muziek van de Boogbroeders

Zaterdag 9 juni
16.00 uur deur open

DJ MIC-ZOOT

18.00 uur Rude Radiation

19.15 uur Andere Koek

20.30 uur The Limelites

21.45 The Shenanigans

23.00 uur Skippabeat

tussen de bands en na afloop DJ MIC-ZOOT

vrijdag gratis toegang
zaterdag 10 euro

Een week na SKASJOCK 3 stond deze band in Groningen op hetzelfde podium zowaar.
Dat moest bijna wel een voorbode zijn en zie hier de SKA-goden waren ons goed gezind.
Vol trots presenteren wij u daarom de band

 

THE LIMELITES

Featuring (former) members of legendary bands like The Regulators, Bang the Skillet, Zion Grooves and Soul Jamaica. They play a soulful mix of authentic Ska, Rocksteady and Early Reggae.

So wake the town and tell the people, The Limelites are coming your way!

Rude Radiation
filthy ska from the Netherlands with a little touch of surf, rockabilly and garagerock!!

  uit Bredade feestbeesten genaamd SKIPPABEAT

https://www.facebook.com/skippabeatNL/

Biografie
SKIPPABEAT zorgt met 9 top muzikanten voor een allround ska show! Met hun “rocksteadyreggaepunkwhateverska” vliegt het alle kanten uit. Stil staan is er bij deze band niet bij. Aan het strakke blazers-kwartet, de heerlijk pompende bas, de chops en zoveel meer van de gitaar, de strakke drums en percussie hoor je duidelijk dat de muziek door hun aderen stroomt.

In 2017 begint voor SKIPPABEAT een nieuw hoofdstuk. Met de komst van zangeres Bonny Mahonie hebben zij weer een fantastisch podiumbeest met een geweldige stem in huis gehaald. Bonny kreeg landelijke bekendheid met de komische zangformatie ‘Alle 13 Jaanke’ met o.a de hit ‘In ons Dafke’. Daarnaast zingt ze in de Bredase band Tio Gringo, de allereerste Nederlandse country trash band. In 2017 geeft ze haar ja-woord aan haar andere grote liefde, ska! En wel bij dé Bredase ska-formatie SKIPPABEAT.

Hun show is pas geslaagd als het publiek één dansende massa is! Resultaten uit het verleden bieden zeker garantie voor de toekomst!

SKIPPABEAT werd in 2016 niet voor niets als publiekswinnaar gekozen tijdens het 30 x 20 Minuten Festival in Paradiso Amsterdam.

We’ll see you soon!! Skanking in front of our stage!!

 

Op 8 juni zullen voor jullie spelen de dames en heren van

PAPAFORMIGAS

Vanuit de onderbuik van Emmen en omstreken borrelde er wat! Diverse muzikanten van verschillende pluimage vonden dat het niet plannen maken mocht blijven. Borrelen doet (het in) Emmen al genoeg dus tijd voor actie!

Muziek maken zoals het nog nooit gemaakt is, klinkt ambitieus maar dat wilden ze. En zo geschiedde!

Jaren aan muzikale ervaring steekt de koppen bijeen en brengt een frisse mix van klezmer, ska, reggae, polka en punk maar vooral heel veel ziel. Wereldmuziek vanaf het continent van Turf, Jenever & Achterdocht; waar vandaan anders?

Met hun debuut EP op zak zijn de Formigas er helemaal klaar voor! Deze, ogenschijnlijk, schattige kleine neefjes en nichtjes van Mala Vita staan te trappelen om elke zaal uit haar voegen te spelen!

https://www.facebook.com/papaformigas.nl/

http://papaformigas.webklik.nl/page/thuis

Andere Koek! - met uitroepteken - is een Nederlandstalige feestmachine. In ruim 150 shows is het grootste deel van NL en een deel van België al platgespeeld. Met voorprogramma's van bands als de Suburban Legends, Jaya the Cat en Hoffmaestro doen deze acht mannen en vrouwen niet onder voor hun grote voorbeelden. Deze band combineert energieke ska-punk en een randje vuig tot een dansbaar geheel. Met hun aanstekelijke performance komt zelfs je grootmoeder dansend uit haar stoel!

Extra voor lange bio
"Waarom beginnen we niet onze eigen ska-band?” Met deze legendarische woorden zag Andere Koek! het levenslicht. Al snel ontstond een band met een energieke frontman, gierende gitaren, groovende ritmes en natuurlijk de onmisbare zwoele blazerssexy. De eerste shows werden gespeeld op feesten van huisgenoten en vrienden, maar al snel wilde heel Nederland deze nieuwe skasensatie ontdekken. Waar in eerste instantie ska de hoofdmotor was, deed al snel punk zijn intrede. Hierna ging het hard: letterlijk en figuurlijk. Het herkenbare geluid werd gevormd en verder verrijkt met reggae en een randje vuig. Knalnummers rolden één voor één van de lopende band.

Met ruim 150 optredens in alle uithoeken van het land, en enkele uitstapjes over de grens, is Andere Koek! geëvolueerd tot een sensationele live-band. Het is cliché, maar Andere Koek! moet je niet alleen horen, maar ook voelen en beleven. “Ik dacht dat jullie jazz zouden spelen met al die blazers. Gelukkig speelden jullie dikke vrolijke muziek! Eindelijk wat leven in de tent!”, anonieme fan uit Streefkerk (Streefkerk, 2013). Eenmaal op dreef zijn de acht muzikanten niet te stoppen en knallen ze de pannen van het dak. Dit is niet onopgemerkt gebleven en de band heeft dan ook voorprogramma's verzorgd van onder andere de Bazzookas, Suburban Legends, Jaya the Cat, Talco, The Upsessions, Def P & Beatbusters en meer.

https://www.facebook.com/anderekoek/?ref=br_rs

Bam! Het zijn The Shenanigans! Acht muzikanten hebben hun krachten gebundeld om de meest stampende live-act uit Nederland te vormen. Energieke up-tempo ska wordt gecombineerd met ranzige rock, en groovende reggae.

De band heeft menig podium en festival in Nederland al getrakteerd op hun energieke en aanstekelijke live show. Zo was de band al te zien in Tivoli, Paradiso. De Melkweg en Ekko maar ook op festivals als Dutchska, Babypop en het Bevrijdingsfestival van Wageningen. Ook was de band finalist bij het geheim van Utrecht en tweede band van Flevoland in 2010.

Met een nieuw album in de maak is het een uitgemaakt zaak: the Shenanigans komen eraan! Dus wie je ook bent en wat je ook doet, iedereen die the Shenanigans live heeft gezien weet dat niemand veilig is voor de aanstekelijke en enthousiaste live performance die gewoon van het podium afspat!"…De blazerssectie gecombineerd met een aangenaam hese zangstem en stevige gitaarriffjes werkten enthousiasmerend. Kortom, een ideale band om een feestje op te bouwen… " – 3voor12 Rotterdam

"…Al met al zijn de songs zeer radiovriendelijk en nodigen de refreinen uit om hardop mee te zingen… " – Musicfrom.nl over Step It Up

"…De energie en het plezier van de band worden rechtstreeks overgebracht op het publiek…" – 3voor12 Flevoland

"…The Shenanigans hebben vorig jaar nog een onuitwisbare indruk gemaakt met hun aanstekelijke ska-show en staan dan ook volledig terecht op deze jubileum editie… " - Babypop 2010

https://www.facebook.com/ShenanigansSka/

 

 
 
Bababoem!
Een rocksteady / roots / reggaeband uit Friesland en Groningen.
Verrassende mooie reggae nummers van onder andere: Studio one en Trojan Records.
https://www.facebook.com/bababoem.nl/